NZS - Dutch Shipbrokers Event

Het Evenement

Het programma

18:30 uur Ontvangst, met een hapje en een drankje
20:00 uur Aanvang van het diner
23:00 uur Afterparty
01:00 uur Einde van het Dutch Shipbrokers Event 2020

De locatie De Van Nelle Fabriek

Gelegen in Rotterdam ligt het UNESCO Werelderfgoed de Van Nelle Fabriek. De voormalig koffie-, thee-, & tabaksfabriek is in Nederland het schoolvoorbeeld van de architectonische stroming Het Nieuwe Bouwen. Tussen 1927 en 1930 is de fabriek gebouwd in opdracht van de toenmalige eigenaar Cees van der Leeuw. Hij had het streven om zo goed mogelijke omstandigheden te creƫren voor het fabriekspersoneel. De kernwaarden licht, lucht en transparantie zijn dan ook eenvoudig te herkennen in het markante gebouw. Tegenwoordig is de Van Nelle Fabriek de perfecte locatie voor het Dutch Shipbrokers Event.

Adres

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BV  Rotterdam

Dutch Shipbrokers Event

Dutch Shipbrokers Event

Dutch Shipbrokers Event

Routebeschrijving

Komend met de trein of bus

Trein nemen tot Rotterdam Centraal Station. Hier buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum vanaf het busstation aan de Conradstraat (zijkant station). Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Tevens kunt u vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte.

Den Haag/Utrecht via de A20

Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20

Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Breda via de Van Brienenoordbrug

Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

LET OP: sommige routeplanners / navigatiesystemen brengen u naar de verkeerde kant van het spoor wanneer u Van Nelleweg intoetst. Toets dan Schuttevaerweg 91 in.

Parkeren

Volg de P-borden of de aanwijzingen op van de parkeerbegeleiding bij de Van Nelle Fabriek.